Din nevoia de a schimba ceva în piața transporturilor dar și din pasiune pentru acestea am înființat KLAUSENBURG LOGISTIK, societate cu capital propriu, personal cu experiență, dedicat lucrului bine făcut.

Lucrând cu compania noastră va garantam, împreuna cu colaboratorii noștri, ca veți avea parte de:

  • preturi corecte calculate permanent la fluctuațiile pieței și pe principiul relației cerere/oferta, care va vor permite sa câștigați sume importante având privilegiul actualizării acestora la situația economica.
  • siguranța mărfii printr-o dubla asigurare, din partea noastră, ca și casa de expediții, printr-o asigurare de răspundere civila valabila din momentul începerii colaborării și a transportatorilor cu care lucram printr-o asigurare de marfa pe durata transportului,
  • seriozitate din partea colectivului nostru profesionist, care tratează fiecare client indiferent de mărimea și importanta acestuia, cu același respect și considerare.
  • promptitudine, deoarece știm ca timpul este cea mai importanta resursa a acestui secol va garantam rezolvarea fiecărei cereri de oferta în maximum 30 de minute de la primirea acesteia.
  • flexibilitate, atât în ceea ce privește stabilirea preturilor cât și în cadrul personalului companiei noastre care se consulta în permanenta cu dumneavoastră pentru a iniția și finaliza în cele mai bune condiții și cu cel mai înalt grad de satisfacție serviciile prestate.

5

34