Acest serviciu este dedicat urgențelor, mărfurile ajungând la destinație în maximum 24 h în marea majoritate a locațiilor din Europa.

Lucrând cu compania noastră vă garantăm, împreună cu colaboratorii noștri, că veți avea parte de:
- preturi corecte calculate permanent la fluctuațiile pieței și pe principiul relației cerere/oferta, care va vor permite sa câștigați sume importante având privilegiul actualizării acestora la situația economică.
- siguranța mărfii printr-o dublă asigurare; din partea noastră, ca și casa de expediții, printr-o asigurare de răspundere civilă valabilă din momentul începerii colaborării și a transportatorilor cu care lucrăm printr-o asigurare de marfă pe durata transportului.
- seriozitate din partea colectivului nostru profesionist, care tratează fiecare client indiferent de mărimea și importanta acestuia, cu același respect și considerație.
- promptitudine, deoarece știm că timpul este cea mai importantă resursă a acestui secol, vă garantăm rezolvarea fiecărei cereri de ofertă în maximum 30 de minute de la primirea acesteia.
- flexibilitate, atât în ceea ce privește stabilirea preturilor cat și în cadrul personalului companiei noastre care se consultă în permanentă cu dumneavoastră pentru a iniția și finaliza în cele mai bune condiții și cu cel mai înalt grad de satisfacție serviciile de transport rutier prestate.

34

30