Transport marfa parțial (grupaj) cu autoutilitarele precizate mai sus, dar care, din motive de cantitate sau cost nu necesita spațiul de încărcare întreg. În cazul grupajelor prețul se stabilește în funcție de mai multi parametri printre care amintim: distanța, masa, volum, tipul de ambalaj, etc.

Lucrând cu compania noastră vă garantăm, împreună cu colaboratorii noștri, că veți avea parte de:
- preturi corecte calculate permanent la fluctuațiile pieței și pe principiul relației cerere/oferta, care va vor permite sa câștigați sume importante având privilegiul actualizării acestora la situația economică.
- siguranța mărfii printr-o dublă asigurare; din partea noastră, ca și casa de expediții, printr-o asigurare de răspundere civilă valabilă din momentul începerii colaborării și a transportatorilor cu care lucrăm printr-o asigurare de marfă pe durata transportului.
- seriozitate din partea colectivului nostru profesionist, care tratează fiecare client indiferent de mărimea și importanta acestuia, cu același respect și considerație.
- promptitudine, deoarece știm că timpul este cea mai importantă resursă a acestui secol, vă garantăm rezolvarea fiecărei cereri de ofertă în maximum 30 de minute de la primirea acesteia.
- flexibilitate, atât în ceea ce privește stabilirea preturilor cat și în cadrul personalului companiei noastre care se consultă în permanentă cu dumneavoastră pentru a iniția și finaliza în cele mai bune condiții și cu cel mai înalt grad de satisfacție serviciile de transport rutier prestate.

28

32